Friday, 26 May 2017

KULIT KUSAM? PARUT JERAWAT? MUKA BERCAPUK???...

Anda mengalami masalah di atas?
Jangan segan nak mengaku atau angkat tangan sebab Akak sendiri mengalami masalah yang sama.
Sudah bermacam-macam produk dicuba tapi hasilnya masih tidak memikat hati. Kulit nampak terlalu putih malah bertompok dan melekit bila berpeluh.  At one point, anak dan rakan tegur foundation yang Akak pakai mengalahkan nak pergi berlakon opera Cina. Huhuhu....
Ada ketikanya pula bila terlambat nak bersihkan muka, akan keluar jerawat atau bintik-bintik merah di muka.  Sudahnya Akak lebih rela keluar  tanpa foundation... natijahnya kulit menjadi semakin kusam dan tak bermaya.....Sadis...

Apart from that, jangan tak tahu, dalam sesetengah foundation ada diletakkan bahan kimia untuk bagi kulit nampak glowing..putih..gebu.  Selalu dengar dalam berita dan baca dalam suratkhabar kulit rosak akibat bahan kimia terlarang seperti merkuri dan hydrokuinon....  Memang kesan pemutihan dan glowing effect nampak ketara dalam masa yang singkat tapi hati-hati u ols, in the long run boleh menyebabkan kanser kulit!!!  SCARY tul...kenkonon nak cantik...lain lak jadinya..... Careful ya....

Sekarang U ols tak perlu risau lagi.  Semua masalah di atas dapat di atasi dengan penggunaan LUVLAYS SF.  Akak sendiri dah menggunakannya.  Memang berkesan.  Anda menjadi lebih yakin kerana selain dari bebas bahan kimia berbahaya seperti merkuri, Hydrokuinon dan paraben, ia juga mendapat pengesahan KKM... So, No Worry Kay....

LUVLAYS SF ni memang luarbiasa. Meh Akak senaraikan antara KELUARBIASAAN Produk ini...Biar senang nak hadam..hehe:

-  Produk 3-in-1.  Mengandungi Pelembap + Pelindung matahari (SPF35++) + Marine Collagen
-  Bahan asas yang 100% di import dari France dengan kualiti setanding produk antarabangsa
-  Diperkaya dengan Minyak Argan yang memang terbukti berkesan merawat dan mengekalkan keremajaan kulit
-  Tekstur yang ringan dan tak melekit.  Tak perlu pakai bedak.  Menjimatkan masa...
-  Senang di cuci dan mesra solat (tidak memerlukan make-up remover)
-  Membantu menutup liang pori yang besar, parut jerawat, jeragat, tanda lahir dan yang seangkatan dengannya
-  Menjadikan kulit lebih lembut, lembap, cerah, glowing secara semulajadi (Natural)
-  Tidak pudar, capuk atau melekit walaupun ketika berpeluh (Sesuai sangat untuk mereka yang aktif bersukan)
-  Mendapat kelulusan KKM.
     

So, apalagi.  Jom dapatkan satu sekarang dan alami sendiri keunikan produk luarbiasa ini,,..
Yang mana dah cuba, boleh berikan komen pada Akak....untuk kebaikan bersama supaya boleh di perbaiki lagi...


Whatsapp sekarang ke 019-2141007

Akak Tunggu tauuuuuu......





Wednesday, 24 May 2017

TARAAA.......Rahsia Sudah Terbongkar....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua....

Akhirnya Kini Pasti...(Hehe ikut nada lagu Anita Sarawak)...
Setelah sekian lama menanti dan setelah melalui pelbagai proses...
Hari ini....24hb Mei 2017, dengan rasminya diperkenalkan produk pertama keluaran Marsdenia Beauty Resources (MBeR)...

LuvLays..Sensational Foundation (SF)

Bedak asas pelbagai fungsi (all in one)...
Macam three musketeers nyer slogan ..... All for one..One for All...
Dengan LuvLays SF, anda tidak perlu lagi krim pelembap dan bedak tambahan (bedak kompak, bedak tabur, bedak powder..whatsoever...) kerana LuvLays SF merangkumi semuanya... Bestkan.kan..kannnnnn...



Untuk wanita berkerjaya yang sentiasa mengejar masa..yang selalu merungut tak cukup masa...Inilah produk yang anda nanti-nantikan..yang sangat sesuai dengan anda...
Cuci Muka...apply LuvLays SF...taraaaaaaaa...Siap!!! Cun melecun ...

Jangan dengar cerita jek...
Tak cuba maka tak CINTA...
Sesuai sangat dengan tagline.....Love at First Sight..

CEPAT! CEPAT!...dapatkan LuvLays SF Sekarang....

Harga spesel nak bagi ni...Untuk Masa terhad....

Whatsapp sekarang....

019-2141007
019-2141007
019-2141007

MBeR Menanti anda....Eagerly....